divendres, 15 de març del 2013

Un punt de llibre per recordar

Aquest any per Sant Jordi fem un concurs de punts de llibre per recordar l'Anna i la Glòria. Elles van marxar però encara són amb nosaltres, cada vegada que hi pensem, cada cop que en parlem. I és que l'autèntica i única mort és l'oblit. Per això els nens els faran un punt de llibre, per recordar en quina pàgina de la vida ens vàrem quedar, per recordar que malgrat les adversitats la lectura continua i hem d'arribar fins al final!

El concurs està adreçat als nens i nenes de 1er a 6è de Primària que siguin fills de socis de l’Ateneu de Cartellà i a tots els alumnes de l’escola de Sant Gregori que estiguin en aquests cursos. Enguany és la primera edició i hem volgut fer-ho en record d'aquestes dues entusiastes participants del jove club de lectura i que ens han deixat el 2012: la Glòria Pla-Giribert i l’Anna Vidal. Per a elles hem preparat aquesta activitat que té com a temàtica 'els records'.

En aquest enllaç hi trobareu les bases de la convocatòria i us animem a fer participar els vostres fills. El concurs es fallarà el 19 d’abril. Us recordem que el club de lectura és obert a tothom i us animem a apuntar-vos-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada